Of je nu vraagstukken hebt op het gebied van personeel, informatievoorziening, organisatie, financiën, automatisering, communicatie of huisvesting, Praktische Zaken staat voor je klaar. Praktische Zaken komt altijd met passende oplossingen en geeft inzicht in de inhoudelijke en financiële consequenties.

Praktische Zaken is een initiatief van Arnhemmers en wordt gefinancierd door de Gemeente Arnhem en de Dullertsstichting. Doel is om burgerinitiatieven en vrijwilligersorganisaties zo veel mogelijk te ontlasten, waardoor zij een grotere kans van slagen hebben en bovendien geld en energie worden bespaard.

Praktische Zaken is voor alle burgerinitiatieven en vrijwilligersorganisaties in Arnhem gratis beschikbaar. Praktische Zaken denkt mee, zoekt uit, adviseert, lost op of verwijst door naar een deskundige. Ook biedt Praktische Zaken hulp als er zich (onverwachte) problemen voordoen. Ze helpt initiatieven en vrijwilligersorganisaties zo snel mogelijk en zo gericht mogelijk verder. Aan oplossingen kunnen soms wel kosten verbonden zijn. Haalbaarheid en betaalbaarheid staan hierbij voorop.

Wij werken samen!

Sinds 1 januari 2020 werken we samen met de Ideeënmakelaars en de Adviesbrigade. Onze gezamenlijke website is StadskrachtArnhem.nl . Hier vind je ook onze contactgegevens.

Verder werken we ook graag samen met andere organisaties in Arnhem die initiatieven en vrijwilligersorganisaties ondersteunen, zoals:

Meer weten of hulp nodig? Neem contact op!