Hoe pakken jullie het aan?

In april zijn we gestart met Praktische Zaken. De gemeente Arnhem heeft hier voor een periode van 4 jaar geld voor vrij gemaakt. Daarom is onze ondersteuning kosteloos.

Tot nog toe hadden we veel meer vragen verwacht. Toch zien we dat veel initiatieven en organisaties wel met bedrijfsvoeringsvragen worstelen. Verder zien we veel initiatieven en organisaties die al slimme oplossingen hebben voor deze vraagstukken. Wij willen graag meer weten van deze vragen en oplossingen, daarom gaan we graag in gesprek met initiatieven in de wijk. 

De komende tijd gaan we in gesprek met initiatieven om te kijken graag of we ze kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar ze misschien nog tegenaan lopen. Maar we gaan ook graag in gesprek over de zaken die wel goed gaan: Hoe hebben ze dat aangepakt en kunnen andere initiatieven daarvan leren? In overleg willen we de resultaten van deze gesprekken dan ook delen met andere geïnteresseerden via de website Onderaf.nl, zodat zij er ook iets aan kunnen hebben.

De eerste gesprekken zijn inmiddels geweest en leverden zowel voor de initiatiefnemers als voor Praktische Zaken direct al nieuwe inzichten op! De komende tijd zullen we jullie op de hoogte houden over de resultaten.

Wil je meer weten of ga je ook graag in gesprek? Laat het ons gerust weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *