Tip | Overzicht houden met Trello

Als je met meerdere mensen aan een project of in een organisatie werkt, dan kan het soms lastig zijn om overzicht te houden. Trello kan je daarbij helpen.

Wat is het?
Trello is een gratis tool die bedoeld is om projecten te managen. De basis bestaat uit borden. Op deze borden kun je lijsten maken met kaarten, waarop je schrijft wat je gaat doen en wie dit doet.

Voorbeeld
Je gaat een open dag organiseren. Op Trello maak je een bord ‘Open dag’. Hierop zet je een lijst ‘Te doen’. Op deze lijst zet je de kaartjes ‘Locatie regelen’, ‘Catering organiseren’ etc. Vervolgens maak je een lijst ‘Gedaan’. Als er een taak is uitgevoerd versleep je het kaartje naar ‘Gedaan’. Zo kan iedereen uit je team zien wat er nog moet gebeuren en houd je het overzicht!

Op deze pagina lees je een uitgebreide uitleg over Trello en kun je een filmpje bekijken (het filmpje is wel in het engels): https://trello.com/nl/guide/trello-101

Hulp nodig?
Vind je het lastig om overzicht te houden binnen jouw initiatief of vrijwilligersorganisatie? We denken graag met je mee. Neem gerust contact op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *